Кошик
346 відгуків

Доброго дня. Ви звернулися в неробочий час (субота та неділя вихідні дні), тому, нажаль, ми не зможемо оформити ваше замовлення в цей період. Залиште будь-ласка ваші контактні данні і наш менеджер зв’яжеться з вами з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 години і з задоволенням проконсультує вас з усіх наявних питань.

+380 (95) 275-88-83Олександр
Додати відгук

СПЕЦІЯ ДЛЯ ПОДВАВЕЛЬСЬКОЇ КОВБАСИ PROAROMA PROMAR, ПОЛЬША

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: MP5015-8

910 ₴/кг

Показати оптові ціни
+380 (95) 275-88-83
Олександр
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
СПЕЦІЯ ДЛЯ ПОДВАВЕЛЬСЬКОЇ КОВБАСИ PROAROMA PROMAR, ПОЛЬША
В наявностіСПЕЦІЯ ДЛЯ ПОДВАВЕЛЬСЬКОЇ КОВБАСИ PROAROMA PROMAR, ПОЛЬША
910 ₴/кг
+380 (95) 275-88-83
Олександр
Опис
Інформація для замовлення

Спеція для подварельської ковбаси Proaroma Promar – універсальна пряно-ароматична композиція для виробництва класичних варено-копчених виробів із свинини (жирність ≈ 20 %), помел середньої фракції. Поєднання сушених овочів (часник, цибуля), пряного перцю та ніжних трав’янистих нот майорану створює характерний смак із легкою часниковою гостротою та м’якою перчинкою, без надмірної пекучості. Легкі відтінки натуральної чи штучної копченості, без «чадного» гіркого присмаку, підкреслюють соковиту текстуру ковбаси завдяки оптимальним емульгаторам і стабілізаторам.

Спеція ідеально підходить для подварельської ковбаси – від класичних традиційних рецептів до авторських варіантів, де важливі збалансований смак часнику, перцю та трав’янисті нюанси майорану. Формула забезпечує рівномірний розподіл спецій у фарші, сприяє формуванню ніжної структури й виразного аромату готового виробу. Навіть за часткового економлення високоякісної м’ясної сировини кінцевий продукт залишається соковитим усередині та має насичений ситний смак.

Спеція для подварельської ковбаси Proaroma Promar розроблена компанією Promar (Польща) – провідним виробником харчових добавок та технологічного обладнання для м’ясопереробної галузі. Уже понад 30 років Promar створює більше ніж 1200 смакових і функціональних композицій, використовуючи сировину найвищої якості та мінімальну кількість компонентів із індексом E. Продукція відповідає суворим європейським стандартам і гарантує стабільність смакових характеристик від партії до партії.

Дозування:

Для виробництва варено-копчених ковбас (подварельських) рекомендується використовувати 0,5–0,7 кг Спеції для подварельської ковбаси Proaroma Promar на 100 кг фаршу. Це забезпечує оптимальний баланс смаку й аромату без надлишкової гостроти.

Склад:

Сушені овочі: часник, цибуля, підсилювач смаку – E621 (макс. 26 %), сіль, гідролізований рослинний білок (містить сою), мальтодекстрин, ароматизатори, цукор, антиоксидант – E316 (макс. 4 %), рослинні екстракти, екстракти спецій, ріпакова олія, антизлежувач – E551 (макс. 1 %).

Prodservis – понад 20 років на ринку харчових добавок України. Ми пропонуємо імпортні ароматичні суміші та функціональні інгредієнти найвищої європейської якості. Кожен продукт у нашому асортименті має офіційну сертифікацію й гарантує безпеку використання.

Купити Спецію для подварельської ковбаси Proaroma Promar ви можете у Prodservis за вигідною ціною. Наші технологи готові надати консультацію й повний технологічний супровід на етапі виробництва варено-копчених ковбас.

  • Ціна: 910 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner