Кошик
293 відгуків

Доброго дня. Ви звернулися в неробочий час (субота та неділя вихідні дні), тому, нажаль, ми не зможемо оформити ваше замовлення в цей період. Залиште будь-ласка ваші контактні данні і наш менеджер зв’яжеться з вами з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 години і з задоволенням проконсультує вас з усіх наявних питань.

+380 (95) 275-88-83Іван
Додати відгук

Універсальний харчовий "клей" для м'яса та риби ПРОДАМІКС MP 351

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: LAК0021

2 945 

Показати оптові ціни
+380 (95) 275-88-83
Іван
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Універсальний харчовий "клей" для м'яса та риби ПРОДАМІКС  MP 351
В наявностіУніверсальний харчовий "клей" для м'яса та риби ПРОДАМІКС MP 351
2 945 
+380 (95) 275-88-83
Іван
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Універсальний харчовий "клей" для м'яса та риби

ПРОДАМІКС  MP 351

Склад: Мальтодекстрин, фермент трансглютаміназа.

Дозування: 10-15 г на 1 кг

Використання: 

Сухий метод

Шматки риби посипати препаратом, надати необхідної форми, помістити під вакуум або в оболонку. Витримати в холодильнику при температурі 2-50С 24-36 годин.

Метод суспензії

Розчинити 1 кг препарату в 5 кг води. Додати 100 кг м’ясної сировини, 1 кг солі. Вимішувати в масажері 20-30 хв. Розмістити під вакуум або в оболонку. Витримати в холодильнику 2-5*С 24-36 годин. Потім - термообробка.

Упаковка: Полімерний багатошаровий пакет. Маса нетто 1,0 кг.
Термін придатності та умови зберігання: 28 місяці при рекомендованих умовах зберігання в закритому пакуванні. Продукт зберігається у сухому чистому місці, при температурі не вище 25 °C та відносній вологості повітря не більше 75%.


Генетично модифіковані організми: Не містить генетично модифікованих організмів
 

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага1000 г
СкладМальтодекстрин, трансглутаміназа
  • Ціна: 2 945 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner