КОНСУЛЬТАЦІЯ М'ЯСНОГО ТЕХНОЛОГА
- Послуга
1 500 ₴
- +380 (50) 327-71-16Іван
Індивідуальна консультація
м'ясного технолога
Валерій Королько - м'ясний технолог компанії Продсервіс з досвідом роботи понад 20 років.
• Оновити та/або покращити базові знання з м'ясопереробки;
• Дізнатися нюанси виробництва м'ясних продуктів;
• Зрозуміти як за допомогою харчових інгредієнтів стандартизувати якість продукції та надати їй необхідного смаку та консистенції;
• Збільшити вихід кінцевої продукції до 60%;
• Усунути низку пороків та розробити нові рецептури згідно ваших технологічних можливостей.
● спеціалісти з 20-річним виробничим досвідом;
● власна база НТД (нормативно-технічна документація) 23 пакети;
● компанії, з якими ми співпрацюємо по м'ясному напрямку:
“Глобино МК”, “Алан МПФ”, “ТОВ Тульчинм’ясо”, “Житомирский МК”, “Брусилівські ковбаси”, “ТМ Маршалок”, М’ясокомбінат «Ятрань», “ПП Сегрос”, “Новожановский МК”, “Дергачівський МК”, “Зелена Корова”, Міт Нот Міт, та багато ін.
- Відеозапис консультації (в Zoom або Google meeting) або ж аудіозапис у разі можливості зв’язку лише телефоном;
- Консультація віч-на-віч;
- Детальні відповіді на всі ваші нагальні питання у рамках визначеного часу (40 хвилин);
- Резюме після закінчення консультації;
- Підготовка детальної пропозиції щодо вирішення поставлених задач за допомогою інгредієнтів компанії, створення комерційної пропозиції та надання усних рекомендацій щодо поліпшення технологічного процесу;
- Надання пропозиції в форматі.pdf на пошту або будь-яким зручним для Вас способом.
по телефону, на сайті, поштою.
- Ціна: 1 500 ₴