КОНСУЛЬТАЦІЯ МОЛОЧНОГО ТЕХНОЛОГА
- Послуга
1 500 ₴
- +380 (50) 327-71-16Іван
Індивідуальна консультація
молочного технолога
Марина Петрук - молочний технолог компанії Продсервіс з досвідом понад 35 років.
Має багаторічну експертизу у виробництві:
- Сир кисломолочний
- Сметана
- Йогурт
- Айран
- Кефір
- Ряжанка
- Сири тверді, м’які, напівтверді
- Плавлені сири
• Оновити та/або покращити базові знання з молокопереробки;
• Дізнатися нюанси виробництва молочних та кисломолочних продуктів;
• Зрозуміти як за допомогою заквасок можна стандартизувати якість продукції та надати їй необхідного смаку та консистенції;
• Збільшити вихід сиру кисломолочного до 20%;
• Усунути низку пороків та Розробити нові рецептури згідно ваших технологічних можливостей.
- Відеозапис консультації (в Zoom або Google meeting) або ж аудіозапис у разі можливості зв’язку лише телефоном;
- Відповідь на всі ваші нагальні питання у рамках визначеного часу (40 хвилин);
- Практичні рекомендації щодо усунення існуючих проблем виробництва;
- розробку рецептури за запитом;
- Копію презентації в форматі.pdf на пошту або будь-яким зручним для Вас способом.
по телефону, на сайті, поштою.
- Ціна: 1 500 ₴