Кошик
293 відгуків

Доброго дня. Ви звернулися в неробочий час (субота та неділя вихідні дні), тому, нажаль, ми не зможемо оформити ваше замовлення в цей період. Залиште будь-ласка ваші контактні данні і наш менеджер зв’яжеться з вами з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 години і з задоволенням проконсультує вас з усіх наявних питань.

+380 (95) 275-88-83Іван
Додати відгук
Топ продаж

Харчовий СТАБІЛІЗАТОР для варених ковбас, сосисок, сардельок Prodamul GMP-250 Noveis

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: PROD14

678 

Показати оптові ціни
+380 (95) 275-88-83
Іван
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Харчовий СТАБІЛІЗАТОР для варених ковбас, сосисок, сардельок Prodamul GMP-250 Noveis
В наявностіХарчовий СТАБІЛІЗАТОР для варених ковбас, сосисок, сардельок Prodamul GMP-250 Noveis
678 
+380 (95) 275-88-83
Іван
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вказана вартість 1 кг продукту.

Мінімальний об'єм поставки - упаковка 25кг.

Prodamul GMP-250

Noveis, ФРАНЦІЯ

Стабілізаційна система Prodamul GMP-250 - комплексна стабілізаційна система, яка розроблена спеціально для емульгованих м'ясних продуктів. Головна область застосування добавки — виробництво сосисок, варено-копчених виробів, м'ясних закусок і сардельок.

Харчовий СТАБІЛІЗАТОР Prodamul GMP-250 і функціональна добавка Prodamix F-Tech дозволяють домогтися "завитка" у варених ковбасних виробах і забезпечити дуже щільну консистенцію навіть при дуже великому виході, "кусаемість" до легкого хрускоту і відмінне утримання вологи.

Цією емульсією замінюють жирову тканину або топлений жир, завдяки чому отримують продукт, який відрізняють високі структурно-механічні показники. Використання Prodamul GMP 250 допомагає зменшити ефект синерезису і виключити інші дефекти виробництва під час термічної обробки.

Prodamul GMP-250 також дуже успішно використовується у виробництві плавленого сиру. Він не має сторонніх органолептичних показників і не надає продукту "борошнистості".

Дозування:

від 0,3 до 1 кг на 100 кг фаршу.

від 0,3 до 0,5% - при виробництві плавленого сиру

Рівень гідратації суміші — 1:50.

Склад

  • карагенан Е 407а

  • гуарова камедь Е 412

  • ксантанова камедь Е 415

  • камедь рожкового дерева Е 410

  • стандартизуючи агенти: хлориду калію Е 508 і декстроза

 

Prodservis - імпортер харчових інгредієнтів, який 23 роки працює на ринку України. Наш магазин пропонує харчові інгредієнти європейської якості і завжди кращу ціну. Ми продаємо нашим покупцям тільки оригінальні сертифіковані харчові добавки відомих торгових марок, які проходять багатоступеневий контроль якості.

Купити харчовий СТАБІЛІЗАТОР Prodamul GMP-250 ви можете у нас за вигідною ціною. Технологи компанії мають багаторічний виробничий досвід і забезпечують консультативну підтримку та технологічний супровід клієнтів.

 

Ми будемо раді Вам допомогти.

Дзвоніть і замовляйте прямо зараз!



Основні
ВиробникNOVEIS
Країна виробникФранція
Складкарагенан Е 407а, гуарова камідь Е 412, ксантанова камедь Е 415, камедь ріжкового дерева Е 410, стандартизуючи агенти: хлориду калію Е 508 і декстроза
Користувальницькі характеристики
УпаковкаПакет
  • Ціна: 678 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner